30.juni 2012 flyttet det inn 3 magiske, eksotiske og vakre dyr til oss. Det var starten på vår eventyrlige reise. Det gikk ikke lang tid, før vi hadde vært på flere utflukter, og innen vinteren kom, hadde vi 11 alpakka i vår stall.
2013 skjedde det 3 mirakler hos oss, det kom bittesmå alpakka-baby’er til verden! Her på Killingmo. Altså vi snakker på andre siden av verden der disse vakre dyrene opprinnelig kommer fra. Sør-Amerika. Peru. Andes-fjellene.
I tillegg kjøpte vi enda flere dyr, for nå var vi jo “bitt av basillen” - vi var i Sandefjord og kjøpte en hel flokk! Nå synes vi jo at det begynte å bli veldig stas.
1.mai 2014 tester vi ut “Åpen Gård” og da kom det 850 besøkende til oss! Helt fantastisk hvor mange som er nysgjerrig på disse kamel-dyrene! Dette var kjempegøy! Denne sommeren ble det bedekket 10 alpakkahopper her på gården.
I skrivende stund er det kommet 8 alpakkababy’er og flokken vår er vokst til 30. Vi er så takknemlige og stolte av alt det vidunderlige som har skjedd her på gården disse årene. Vi viser deg gjerne rundt i alpakkahagen vår, og forteller mer enn gjerne om både kameldyr og mer om vår historie. Besøk av grupper må avtales på forhånd. Skriv en mail til oss på post@alpacagarden.comIMG_4103