Kari-Anne (44) Overtok gården med odel høsten 2010. Bodd på Killingmo deler av livet. Jobbet for Ringnes i 14 år og deretter som daglig leder for Blaker Utvikling og ISS Facility Services AS. I dag er Kari-Anne’s gjøremål her på gården med dyrestell, gårdsbutikk, honningproduksjon og andre generelle gårdsoppgaver. Glødende engasjert i livet på gården, opptatt av historikken, videreføre tradisjoner og ikke minst bidra til utvikling videre.


Geir (40) Kommer opprinnelig fra Hov i Søndre Land. Kremmer med mange år i dagligvarebransjen, sist ved ICA’s hovekontor. I dag jobber Geir for Matmerk. Arbeidsjern som er helt avhengig av å mange baller i luften.


Celine Merethe (14) Datteren til Kari-Anne. Liker dyr av alle slag, og hjelper deg gjerne hvis du vil ri på et esel, en ponny eller en hest!

Alexander (13) Sønnen til Geir. Alltid interessert i det far jobber med, og hjelper med stor glede til.

William (11) Sønnen til Geir. Tidlig utviklet livsfilosof med sans for kreative innslag i form av tegning, skuespill, blomster og bier.

Lycke Leandra (2) Vår alles lille nye solstråle! Elsker å være med ute og hjelpe til med dyra og sørger for at alle er i godt humør hele tiden!

Avløser Anette. 34 år og 3 barnsmor. Tidligere eier av familiebarnehage. Glødene omsorg for dyr og barn.

Mormor Sissel. Ofte på besøk og ivrig barnevakt.

Tante Brit. Bor i kårboligen på gården og kjører ofte over gårdstunet. Obs! Obs!


Nå er vi i oppstartsfasen og på disse sidene kan du lese mer om hvilke planer og drømmer vi har for gården vår.
Vi vil gi våre barn en trygg og innholdsrik oppvekst, og ser at omgang med dyr utvikler barna og gjør dem kreative. På bakgrunn av dette ønsker vi derfor å kunne tilby hjelp til de som trenger det i samspill med dyra våre.


Vi er medlem av: Bondelaget, Alpakkaforeningen, Hanen, Visit Akershus, KSL, HMS i Landbruket